Iskolai Bűnmegelőzési Tanácsadók képzése Győrben

A megyei rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya hat megye iskolai bűnmegelőzési szakemberei részére tartott regionális továbbképzést.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a régió Iskolai Bűnmegelőzési Tanácsadóit fogadta egy színvonalas és változatos előadássorozat, valamint tapasztalatcsere céljából 2017. február 23-án.

A rendőrök és külső szakemberek a képzésen összefoglalták ismereteiket, tapasztalataikat a fokozott védelmet igénylő csoportokra - különös tekintettel a fiatalkorúakra - vonatkozóan.

A különböző szakterületekről érkező előadókon kívül a rendezvényen vendégül látták a győri Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatónőjét és a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat szakmai vezetőjét is. A résztvevő bűnmegelőzéssel foglalkozó hivatásos állományú dolgozók így civil oldalról is megismerhették, hogy milyen esetekkel és problémákkal találkoznak a hozzájuk forduló fiatalok esetében és ők hogyan tudnak segíteni, mik a bevált módszereik, gyakorlataik.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.01.19. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 395 3
NO2 9 9
NOx 11 5
O3 57 31
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!