Ittasan okozott baleset, majd elhajtott

A soproni rendőrök rövid időn belül elfogták a sofőrt, aki a gyanú szerint kábítószert és alkoholt is fogyasztott a közlekedési baleset előtt.

A Soproni Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást F. Dávid 24 éves helyi lakos ellen.

A gyanúsított 2016. szeptember 7-én a késő esti órákban Sopron belterületén közlekedett Seat típusú személyautójával. Haladása során a Balfi úton nem tett eleget jobbra tartási kötelezettségének és összeütközött egy szemből érkező Ford típusú gépkocsival. A balesetben nem sérült meg senki, azonban az okozó elhajtott a helyszínről.

A járőrök a bejelentés után azonnal megkezdték a sofőr felkutatását és 2016. szeptember 8-án virradóra a város belterületén ellenőrizték a Seatot. F. Dávid elismerte a jármű vezetését és az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások az autó átvizsgálásakor kábítószer-fogyasztására használható eszközöket találtak és a helyi lakossal szemben alkalmazott gyorsteszt is pozitív értéket mutatott többféle illegális szer fogyasztására.

A rendőrök a férfit mintavétel céljából előállították és gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 08:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 290 2
NO2 26 26
NOx 35 17
O3 49 27
NO 6 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!