Kábítószer volt a körözöttnél

A mosonmagyaróvári rendőrök körözés miatt előállítottak egy bátonyterenyei lakost, akitől kábítószergyanús növényi származékot is lefoglaltak.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást F. Márió 20 éves bátonyterenyei lakos ellen.

A  járőrök 2016. október 3-án 17 körüli időben a mosonmagyaróvári vasútállomáson igazoltattak egy férfit. Az adattárban történő ellenőrzés során kiderült, hogy F. Márió ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága körözést bocsátott ki. Az előállítás előtt a járőrök a 20 éves férfi ruházatát átvizsgálták, ahonnan egy 5x3 centiméteres tasakban 11,3 gramm bruttó tömegű kábítószergyanús nővényi származék került elő.A járőrök F. Máriót az elrendelt körözés, valamint a kábítószergyanús anyag birtoklása miatt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.19. 21:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 644 6
NO2 9 9
NOx 11 5
O3 98 54
NO 1 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!