Kábítószert fogyasztott

Az alkohol és kábítószer hatása alatt álló cseh férfit a mentők a mosonmagyaróvári kórházba vitték.

Az orvosi ellátást nem várta meg, a rendőrök Mosonmagyaróváron elfogták. A rendőrség ügyeletét 2015. február 1-jén 3 óra 46 perckor a mosonmagyaróvári kórházból értesítették, hogy egy ellátásra váró külföldi beteg önkivületi állapotban kiabál és agresszíven viselkedik. Az egyenruhások a kórházba mentek, az őrjöngő beteg időközben kiugrott a földszinti ablakon és taxival távozott az intézményből.

A zavart viselkedésű 20 éves cseh állampolgárt röviddel később, lakossági bejelentés alapján a rendőrök Mosonmagyaróváron elfogták. A férfi a rendőröknek elmondta, egy szlovák barátja hívta meg, s mivel éjszaka sokat ivott, nem emlékszik hol járt. Elismerte, hogy fogyasztott cannabiszt, a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.
A férfit orvosi ellátásra az intézkedők kórházba vitték és mintavételre előállították. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a cseh férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.24. 12:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 113 1
NO2 10 9
NOx 11 5
O3 115 64
NO 1 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!