Kábítószert fogyasztottak

Győr-Nádorvárosban ellenőrizték a járőrök a három gyanúsan viselkedő férfit.

A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2014. október 5-én 17 órakor, Győr-Nádorváros egyik parkolójában észleltek egy Suzuki típusú személygépkocsit és környezetében több gyanúsan viselkedő fiatalembert.

A gépkocsi mellett támaszkodó két fiatalember az egyenruhásokat meglátva egy-egy cigaretta csikket dobott a földre, majd az egyenruhások kérdéseire összefüggéstelenül, zavartan kitérő válaszokat adtak. A rendőrök ellenőrizték a gépjárművet, majd a jármű hátsó ülésén „bódult” állapotban fekvő fiatalembert is személyazonosságának igazolására szólították fel.

A járőrök mindhárom férfi ruházatát átvizsgálták és egyikük zsebéből három darab légmentesen zárható tasakot foglaltak le, melyek kábítószer gyanús növényi származékot tartalmaztak.

A fiatalemberek a helyszínen beismerték, hogy „füves” cigarettát fogyasztottak és az intézkedés előtt kábítószergyanús növényi származékot tartalmazó cigarettacsikkeket dobtak el, ezért őket
mintavételre előállították.

A Győri Rendőrkapitányság a 34 éves, a 24 éves és a 20 éves győri lakosok ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 1374 13
NO2 25 25
NOx 37 18
O3 8 4
NO 7 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!