Kábítószert fogyasztottak

A huszonéves fiatalokat Sopronban és Mosonmagyaróváron igazoltatták a rendőrök.

Sopronban a Várkerületben igazoltatták és 2014. november 22-én 20 óra 15 perckor előállították a járőrök azt a 28 éves férfit, akinél kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. A soproni férfi beismerte, délután marihuánás cigarettát szívott.

Két másik férfi ruházatában 2014. november 22-én 22 óra 40 perckor nylonzacskóba csomagolt fehér port találtak az egyenruhások Sopronban a Várkerületben. A 26 és 24 éves soproni férfi úgy nyilatkozott, a városban vásárolták a speedet és este fogyasztottak is belőle.

A rendőrök 2014. november 23-án 0 óra 15 perckor Mosonmagyaróvár belterületén igazoltatták a Citroen gépkocsit és négy utasát. A jármű átvizsgálásakor az ülés alól négy alufóliás csomagban kábítószergyanús anyag került elő. Az egyik 22 éves bihartordai utas azt sajátjának vallotta, a Herbált egy nagyáruház parkolójában vásárolta. Az autóban utazó három fiatalnál a drogteszt pozitív értéket mutatott.

Az egyenruhások 2014. november 23-án 1 óra 30 perckor közúti ellenőrzésen állították meg a VW Golf gépkocsit Sopronban. A 20 éves noszlopi gépkocsivezető és két utasa zavart viselkedését azzal magyarázta, mielőtt szórakozni indultak füves cigarettát szívtak. A járműben marihuánás pipát és kábítószeres cigarettacsikket találtak az intézkedők. A ruházatukból előkerült rózsaszín tablettákat Sopronban vásárolták és abból is fogyasztottak. A sofőr autóját bódult állapotban vezette, ezért jogosítványát a rendőrök elvették.

A fiatalokat kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt az intézkedők mintavételre előállították. A Soproni Rendőrkapitányság a 20 éves noszlopi gépkocsivezetőt járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésével is gyanúsítja.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.24. 11:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 255 2
NO2 16 16
NOx 23 11
O3 14 7
NO 4 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!