Kábítószert termesztett

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogtak egy férfit, akinek az autójában és később a lakóhelyén kábítószergyanús növényi törmeléket és növényeket találtak.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói 2017. szeptember 18-án 21 óra 50 perckor egy autó vezetőjét igazoltatták Sikátor községben. Az ellenőrzéskor a rendőrök a járművet is átvizsgálták, ennek alkalmával a kocsi hátsó ülésén - kisebb zöld színű táskában - alufóliába tekerve, bruttó 180 gramm súlyú kábítószergyanús növényi származékot találtak. A nyomozók a 40 éves sofőrt a helyszínen elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a férfi lakóhelyén tartott házkutatás során további 20 tő kábítószergyanús növényt és a növények termesztéséhez szükséges berendezéseket találtak, amiket lefoglaltak.

A rendőrkapitányságon 2017. szeptember 19-én a férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.30. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 106 1
NO2 5 5
NOx 12 5
O3 47 26
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!