Kábítószert termesztett otthonában

Kábítószergyanús növényeket és anyagmaradványokat foglaltak le a rendőrök egy bősárkányi ház melléképületéből.

 

A csornai rendőrök 2016. május 23-án 14 órakor megjelentek egy bősárkányi családi házban, mivel arról érkezett állampolgári bejelentés, hogy ott marihuánát termesztenek. A nyomozók az ingatlan egyik melléképületének pincéjében összesen 24 darab, körülbelül 30 centiméter nagyságú kábítószergyanús zöld növényt találtak. A rendőrök megállapították, hogy a házban lakó hölgy fia - B. Rajmund 24 éves mosonmagyaróvári lakos - édesanyja tudta nélkül helyezte el és termesztette a növényeket a pincében. A nyomozók átkutatták a lakást, aminek hálószobájában egy fadobozból bruttó 539 gramm zöld színű kábítószergyanús anyagmaradvány is előkerült. A rendőrök a növényeket és az anyagmaradványt is lefoglalták.

A 24 éves férfit a Csornai Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt - 2016. május 24-én - gyanúsítottként hallgatták ki. B. Rajmund a rendőröknek beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.03.24. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 329 3
NO2 15 15
NOx 18 9
O3 23 12
NO 2 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!