Kerékpár-regisztráció Téten

Több mint száz gyermek és felnőtt kérte kerékpárjának regisztrálását Téten.

 

A Téti Polgárőr Egyesület - a Kisfaludy Károly Általános Iskola és az óvoda diákjai, valamint felnőtt dolgozói részére - kerékpár regisztrációt hirdetett Téten 2016. május 23-án délután. Az akció célja a növekvő számú kerékpárlopások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált kétkerekűek könnyebb beazonosítása volt. A regisztrációt támogatta a helyi önkormányzat, illetve a rendőrök is.

A kétkerekűeket először a Téti Rendőrőrs járőrei vizsgálták meg, hogy azok nem lopottak-e. Ezután a helyi kerékpár-tulajdonosok önkéntes adatközléssel nyilatkoztak a kerékpárjuk és saját adataikról. Az általános iskola udvarán több mint száz diák és felnőtt dolgozó jelezte, hogy szeretne az akcióban részt venni. A biciklik gazdái által kitöltött adatlap tartalmazta a tulajdonos adatait, elérhetőségét, a kerékpár vázszámát és a beazonosítást segítő egyéb adatokat (típus, márka, szín, felszereltség, stb.) Ezeket a jellemzőket a továbbiakban a Téti Polgárőr Egyesület tartja nyilván és hozzájuk kell bejelenteni azt is, ha a tulajdonosváltás történik. A regisztrálás alkalmával a kerékpárok mindegyikére egy biztonsági matricát helyeztek el a vázra - jól látható helyre - így vizuálisan is megjelenítették a nyilvántartásba vétel tényét.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 14:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 183 1
NO2 6 6
NOx 8 4
O3 106 58
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!