Kerékpárt nyert

A Győri Rendőrkapitányság balesetmegelőzési programot indított a kerékpáros balesetek megelőzése érdekében.

Győr területén az elmúlt időszakban megemelkedett a kerékpáros és gyalogos balesetek száma, ezért a Győri Rendőrkapitányság a lakosság részvételével nagyszabású balesetmegelőzési programsorozatba kezdett a Győr Plusz médiával közösen. Az összefogás célja elsősorban az volt, hogy a kerékpárosokat és gyalogosokat - biztonságuk érdekében - ösztönözzék a rájuk vonatkozó KRESZ szabályok maradéktalan betartására.

A rendőrség és a helyi média szereplői a rendezvénysorozat keretén belül rövid kisfilmeket forgattak, amelyekben megmutatták a leggyakoribb szabályszegéseket, illetve hasznos balesetmegelőzési tanácsokkal látták el az érdeklődőket. A város több pontján szervezett programban a kerékpárosok és a gyalogosok KRESZ tesztlapokat töltöttek ki, majd a legjobb eredményt elérők között a rendőrség - 2016. július 18-án - egy új kerékpárt sorsolt ki. Az értékes ajándékot a nyertes, a Győri Rendőrkapitányságon szervezett ünnepség keretén belül vehette át Nagy Miklós r. alezredes kapitányságvezető-helyettestől.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.30. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 106 1
NO2 5 5
NOx 12 5
O3 47 26
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!