Késsel fenyegetőzve rabolt

A rendőrök elfogtak egy 13 éves gyereket, aki késsel fenyegetve rabolta el két másik fiatal táskáját.

A rendőrség ügyeletére érkezett egy bejelentés 2016. június 8-án 12 órakor arról, hogy Győrben egy gyerek késsel fenyegetett meg két másik fiatalt, hogy adják át neki értékeiket. A kiérkező rendőröknek a két sértett elmondta, hogy egy 13 év körüli fiú szólította meg őket és pénzt kért tőlük. Amikor nem adtak neki fenyegetésül a kezét ökölbe szorítva elkezdte átkutatni a két fiatal zsebeit, majd egyikük válláról lerántotta a táskát és abba is kutakodott. A táskában összesen ötven forintot talált és egy kést, amit kivett és azzal tovább fenyegetőzve az egyik sértett telefonját akarta megszerezni. A két áldozat elkezdett futni, majd távolabb egy felnőttől segítséget kértek. A gyermekkorú rabló - miután nem járt sikerrel - a földre dobta a táskát és szintén elfutott, de a helyszínre érkező rendőrök a közelben elfogták. Igazoltatásakor kiderült, hogy a fiút eltűnése miatt is keresi a rendőrség. A gyanúsított elmondta a járőröknek, hogy a közelben egy romos épületben rejtette el a kést.   

A gyermekkorú elkövetőt a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol - őrizetbe vétele mellett - rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A fiú elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.21. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 339 3
NO2 3 3
NOx 2 1
O3 63 35
NO 0 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!