Körözés volt ellenük érvényben

Szerecseny településen igazoltatták a körzeti megbízottak a 16 éves fiatalkorút.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. május 3-án 10 óra 15 perckor Győrben, a Magyar utcában igazoltattak egy 42 éves helyi lakost. A járőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétsége és a Győri Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök az intézkedés alá vontat a rendőrkapitányságra előállították.

A kapuvári határrendészek 2015. május 3-án 11 óra 30 perckor Kapuváron, a Győri úton ellenőriztek egy 34 éves kecskeméti lakost. A férfi ellen a Soproni Rendőrkapitányság tartási kötelezettség elmulasztása vétség elkövetése miatt rendelt el körözést. A járőrök a körözöttet a rendőrkapitányságra előállították.

A Téti Rendőrőrs beosztottjai 2015. május 3-án 14 óra 30 perckor Szerecseny, Zrínyi utcában igazoltattak egy 16 éves fiút. A körzeti megbízottak megállapították, hogy a fiatal ellen a Dunakeszi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözést adott ki. A rendőrök a fiatalkorút meghallgatását követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központba szállították.

A győri járőrök 2015. május 3-án 23 óra 5 perckor Győrben, a Honvéd-ligetben fogtak el, majd állítottak elő egy helyi férfit. A 45 éves férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.30. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 106 1
NO2 5 5
NOx 12 5
O3 47 26
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!