Körözés volt ellenük érvényben

Győri és mosonmagyaróvári rendőrök fogták el a csellengőket.

A Pannonhalmi Rendőrörs beosztottjai 2015. augusztus 17-én 9 óra 4 perckor, Pannonhalma belterületén igazoltattak egy 15 éves fiút. A rendőrök megállapították, hogy a fiatalkorú engedély nélkül távozott egy környékbeli nevelőotthonból. A járőrök a fiatalt a szolgálati járműbe ültették és a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központba szállították.

Szintén csellengőt fogtak el a mosonmagyaróvári rendőrök. A Szigetközi Rendőrörs körzeti megbízottjai 2015. augusztus 17-én 20 órakor Mosonmagyaróváron, a mosoni városrészen ellenőriztek egy 15 éves lányt, aki ellen a Győri Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelt el körözést. A rendőrök a fiatalkorút a szolgálati járművel a Győri Anya-Csecsemő és Gyermekotthonba szállították.

A győri járőrök bilincse kattant egy 50 éves zalaegerszegi lakos kezén, akit 2015. augusztus 18-án 2 órakor Győrben, egy Ikva utcai társasház előtt igazoltattak. A Tevékenység-irányító Központ ügyeletére egy taxis tett bejelentést, hogy aggrasszív magatartású utasa nem hajlandó a fuvardíjat kifizetni. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Mosonmagyaróvári Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott, ezért a rendőrkapitányságra előállították, valamint szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 14:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 183 1
NO2 6 6
NOx 8 4
O3 106 58
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!