Körözöttek

Győrben és Sopronban is elfogatóparancs miatt kerültek előállításra.

A Téti Rendőrőrs beosztottjai 2014. november 10-én 5 óra 15 perckor Tét belterületén ellenőriztek egy 27 éves helyi férfit. Az egyenruhások a fiatalember igazoltatását követően előállították, mivel ellene a Győri Járásbíróság vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt tárgyalási őrizetet rendelt el.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei 2014. november 10-én 7 óra 55 perckor Győrben, a Szent Imre úton igazoltattak egy helyi asszonyt. A rendőrök megállapították, hogy a nő ellen a Győri Járási Bíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a 47 éves győri lakost a rendőrkapitányságra előállították.

A győri nyomozók 2014. november 10-én 13 órakor Győr-Gyárvárosban igazoltattak egy helyi lányt. A rendőrök megállapították, hogy a fiatalkorú ellen a Győri Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözést rendelt el, ezért őt a rendőrkapitányságra előállították.

A Soproni Rendőrkapitányság beosztottjai 2014. november 10-én 19 óra 30 perckor fogtak el egy körözött férfit. Az egyenruhások Ágfalva belterületén igazoltatták a 42 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, testi sértés bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.23. 04:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 1233 12
NO2 26 25
NOx 39 19
O3 9 5
NO 9 -
Szélirány DK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!