Közlekedésbiztonsági ellenőrzés Győr-Moson-Sopron megyében

Eredményesen zárult a Tispol Drugs & Alcohol elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzés Győr-Moson-Sopron megye útjain is.

Az európai kampány célja ezúttal az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrése volt. A járőrök 2016. június 10. és 12. között a megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén összesen 7791 gépi meghajtású, valamint 62 nem gépi meghajtású járművet és azok vezetőit ellenőrizték.

A sofőrökkel szemben alkalmazott alkoholszonda 33 esetben jelzett pozitív értéket, ezért a rendőrök 20 személlyel szemben büntetőeljárást, 13 vezető ellen pedig közigazgatási eljárást kezdeményeztek. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy sofőrrel szemben indított nyomozást, aki a rendelkezésre álló adatok szerint kábítószert fogyasztott a vezetést megelőzően.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.19. 21:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 644 6
NO2 9 9
NOx 11 5
O3 98 54
NO 1 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!