Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset okozásának ügyében:

2015. szeptember 3-án 17 óra 18 perc körüli időben Győrött a Szent Imre úton a Pannónia utca és vasúti átjáró közötti szakaszon a Szauter út. felé haladó részén közlekedési baleset történt.

Egy Ford Transit típusú tehergépkocsi vezetője közlekedett Győrött a József Attila út felől a Szauter F. u. irányába. Közlekedése során feltehetően a vasúti tiltó jelzésnél megállt, majd a szabad jelzésre a járművel feltehetően hátra felé megindult, melynek során a mögötte forgalmi ok miatt álló Kawasaki motorkerékpár első kerekének ütközött. Az ütközéstől a motorkerékpár megbillent, melynek során az első fényszóró körüli fejidom, a fényszóró bura és a felette elhelyezett szélterelőplexi a felépítménytől rongálódott. Személyi sérülés nem történt.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály várja azon szemtanúk jelentkezését  akik a balesettel kapcsolatosan érdemi információkkal rendelkeznek, hívja a Győri Rendőrkapitányságot 520-092 illetve 520-094-es telefonszámon.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.01.19. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 395 3
NO2 9 9
NOx 11 5
O3 57 31
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!