Közlekedési felhívás

A Csornai Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt eljárást indított egy 50 éves pápai lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2014. július 31-én 4 óra 25 perckor az általa vezetett Fiat típusú személygépkocsival, a Rábaszentmihály és Tét közötti útszakaszon közlekedett és nem az út viszonyoknak megfelelően választotta meg a járműve sebességét – egy lombos faág volt a menetiránya szerinti jobb oldali forgalmi sávjában, majd az ág kikerülése céljából a kormányt balra rántotta - letért a menetiránya szerinti bal oldali füves útpadkára ,ahol egy fának ütközött a járműve jobb első oldali részével.

A balesetben utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

A Csornai Rendőrkapitányság várja azon szemtanúk jelentkezését akik a balesettel kapcsolatosan érdemi információkkal rendelkeznek vagy akik a baleset helyszínéről a letört nagyméretű faágat az úttestről félrehúzták, hívják a 263-277 illetve 520-000/16-10-es telefonszámot.

Kép 01 Kép 02

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.01.19. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 395 3
NO2 9 9
NOx 11 5
O3 57 31
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!