Közlekedési ismeretekből jeles

Ifjú polgárőröknek tartottak bemutatót a győri rendőrök. A Gönyűi Polgárőr Egyesület 14 fiatal „polgárőrnek” szervezett és biztosított táborozást Vének településen.

FotóA tanulók a három napos vakáció egyik fő programjaként közlekedési szituációk útján elevenítették fel KRESZ tudásukat, illetve hasznosították egészségügyi ismeretekeit. A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának beosztottjai kerékpáros ügyességi pályát állítottak a diákoknak és a legjobbakat ajándékokkal díjazták.

A XXI. Országos Polgárőr Napon, Pintér Sándor belügyminiszter a község önkormányzatának „Polgárőr Község” kitüntető címet adományozott.A rendőrök elismerően nyilatkoztak és gratuláltak a gönyűi ifjú polgárőr közösség, 12-14 év közötti korosztályának felkészültségéről, valamint a Polgárőr Egyesület közbiztonság érdekében kifejtett tevékenységéről.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 14:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 183 1
NO2 6 6
NOx 8 4
O3 106 58
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!