Közös szolgálatok Győr-Moson-Sopron megyében

A rendőrök és a polgárőrök fokozott jelenléttel biztosítják a megemlékezés nyugalmát.

Közeleg a Mindenszentek ünnepe és a Halottak napja, ilyenkor sokan emlékezünk azon szeretteinkre, akik már nem lehetnek velünk. Ebben az időszakban a rendőrség - a polgárőrséggel együttműködve - kiemelt figyelmet fordít a megnövekedő forgalom kezelésére, a balesetek és bűncselekmények megelőzésére, továbbá a temetők és környékük közrendjének és közbiztonságának fenntartására.

A megemlékezés zavartalansága érdekében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy a temetők környékén gépjárműveikkel lehetőség szerint kivilágított, jól látható helyen parkoljanak. Autóikban ne hagyjanak értékeket és csak a legszükségesebb dolgaikat vigyék magukkal, de azokat rövid időre se hagyják őrizetlenül a sírnál. A tömegközlekedést választóknak különösen figyelniük kell értékeikre az utazók közé vegyülő zsebtolvajok miatt!

A közlekedés biztonsága érdekében lakott területen kívül és belül egyaránt fokozott figyelemmel legyenek a gyalogosokra és a kerékpárosokra. A nagyobb forgalomból adódó esetleges forgalomlassulások és torlódások esetén legyenek türelmesek és már előre számítsanak hosszabb utazási időre.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 16:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 130 1
NO2 8 7
NOx 10 5
O3 109 60
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!