KRESZ-FESZT Győrben

Óvodások és általános iskolások ismerkedtek a közlekedési szabályokkal.

A megyei baleset-megelőzési szakemberek – 2017. szeptember 21-én – Győrben, egy irodaközpontban szervezték meg a KRESZ-FESZT elnevezésű prevenciós rendezvényt.

A gyerekek nagy érdeklődéssel fogadták a, "Holttér" programot, ahol a rendőrök egy busz rosszul belátható részeit szalagozták ki, felhívva ezzel a figyelmüket a holtterek veszélyeire a közlekedésben.

Az egyenruhások kerékpáros ügyességi versenyekkel, KRESZ-pályás foglalkozásokkal, bűn- és baleset-megelőzési ismereti teszttel, foglalkoztató játékokkal, színezőkkel és rendőrségi technikai bemutatóval keltették fel az óvodások és iskolások érdeklődését.

A polgárőrség helyi szervezete is képviseltette magát a rangos eseményen, technikai bemutatót tartott, ezzel segítve a prevenciós célok megvalósítását.

A rendezvényről senki nem távozott üres kézzel: a gyerekek különböző közlekedésbiztonsági eszközöket kaptak ajándékba, amelyeket hasznosíthatnak majd a mindennapi közlekedés során.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.03.20. 08:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 63 0
NO2 8 8
NOx 11 5
O3 61 33
NO 2 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!