Lezárt akta: kábítószert találtak a gépkocsiban Kapuváron

Vádemelést javasol a rendőrség két kapuvári férfi ellen kábítószer birtoklása miatt.

A Kapuvári Rendőrkapitányság nyomozást folytatott egy 28 éves helyi férfi ellen kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban vétség, 22 éves társa ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrök 2017. július 17-én éjszaka egy gépjárművet ellenőriztek Kapuváron. A személyautóban ketten tartózkodtak és mindketten zavartan és idegesen válaszoltak a feltett kérdésekre, így a járőrök átvizsgálták a járművet és ruházatukat. A gépkocsiban kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, illetve fehér port is találtak, amiket lefoglaltak. A rendőrök az autó vezetőjét és utasát elfogták és mintavétel céljából előállították a Kapuvári Rendőrkapitányságra.

A szakértői vélemények alapján a lefoglalt anyagok kábítószernek minősülnek, a két férfi illegális szereket fogyasztott és a sofőr bódult állapotban vezette a járművet. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a kapuvári lakosokat az ügyben.

A Kapuvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.02.24. 17:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 184 1
NO2 8 7
NOx 10 5
O3 77 42
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!