Lezárt akta: kocsikat rongált

A Győri Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást egy 34 éves bakonypéterdi férfi ellen, aki kiszúrta négy autó kerekét.

A rendőrségre 2018. március 13-án 20 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen több autót is megrongált Bakonypéterden. A kiérkező rendőrök adatgyűjtést követően megállapították, hogy a helyi önkormányzat előtt parkoló gépkocsik közül egy férfi négy autónak is kiszúrta a kerekét. Adatgyűjtést követően a járőrök a helyszín közelében igazoltattak, majd elfogtak egy 34 éves helyi férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható volt. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A Győri Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.16. 00:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 639 6
NO2 9 8
NOx 10 4
O3 58 32
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!