Lopás miatt őrizetben

A győri rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek két szerb férfit, akik egy ikrényi házból loptak el különböző értékeket.

A rendőrségre érkezett bejelentés 2017. március 29-én 21 órakor arról, hogy egy ikrényi házba ismeretlen személyek bementek és onnan különböző értékeket loptak el. A lakás tulajdonosa éppen hazafelé ment, amikor észrevette, hogy valaki lekapcsolta a nappalijában a villanyt, amit ő égve hagyott, amikor elhagyta a lakását. A tulajdonos megkérdezte a szomszédokat, hogy nem láttak-e mozgást a házánál. Beszélgetésük közben meglátták, hogy a ház elé gördült egy furgon, amiből két férfi szállt ki és elkezdett az autóba pakolni különböző tárgyakat a tulajdonos udvaráról. A sértett azonnal értesítette a rendőrséget, majd megpróbálta feltartóztatni az időközben a kocsiba visszaülő és elinduló tolvajokat. 

A sértett által elmondottak alapján a járőrök a helyszín közelében észrevették a teherautót és igazoltatták annak sofőrjét és utasát. A gépjármű átvizsgálásakor - a raktérben - különböző szerszámokat és egyéb használati tárgyakat találtak, amit az elfogás helyszínére érkező sértett egyértelműen felismert. A rendőrök a két férfit - R. S. 36 éves és R. B. 27 éves szerb állampolgárokat - bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a két férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsítottak beismerték a bűncselekmény elkövetését.

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett a két szerb férfi előzetes letartóztatásának indítványozására. 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.23. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 392 3
NO2 27 26
NOx 51 25
O3 12 6
NO 16 -
Szélirány DK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!