Lopni akart

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy gönyűi ingatlanból akart lopni.

A győri nyomozók 2016. június 12-én elfogták és a rendőrkapitányságra előállították V. T. 37 éves gönyűi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható lopás vétség kísérletének elkövetésével. A nyomozás adatai szerint a férfi 2016. június 11-én az éjszakai órákban bement egy gönyűi ingatlan udvarára, majd megpróbálta a ház ajtaját befeszíteni, azonban nem járt sikerrel. Ezután az épület mellett lévő tároló ajtajáról a lakatot eltávolította és különböző kerti szerszámokat és egyéb tárgyakat készített össze, amiket el akart lopni. Az udvaron még egy növényt is megpróbált kiásni, de cselekménye közben megzavarták, ezért elmenekült a kertből. A rendőrök azonosították és másnap elfogták a helyi lakost.

A Győri Rendőrkapitányságon a 37 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt. V. T. beismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy kábítószert is fogyasztott, ezért kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt is eljártak vele szemben a nyomozók.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 08:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 290 2
NO2 26 26
NOx 35 17
O3 49 27
NO 6 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!