Lopott, rongált, tüzet okozott

A győri rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki lakásában közveszélyt idézett elő.

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának beosztottjai a napokban fogták el és vették őrizetbe azt a helyi férfit, aki Győr területén az utóbbi hónapokban több lopást, rongálást követtet el, valamint tüzet okozott.

A nyomozás eddigi adatai alapján a tolvaj Győr-Belvárosában a divatáruházak elé kihelyezett állványokról kabátokat, táskákat tulajdonított el valamint a bevásárlóközpontokban, éttermekben a látogatókat figyelmük elterelésével meglopta, továbbá több alkalommal élelmiszerboltokból, ruházatába rejtett termékekkel akart fizetés nélkül távozni.

A rendőrök megállapították, hogy a hatóság elől bujkáló és a sértettek által felismert férfi 2014. július 4-én egy személygépkocsit dobott meg, melynek jobb első és hátsó ajtaja behorpadt.

A vagyon elleni bűncselekmény elkövetésén túl a gyanúsított 2014. július 12-én a délutáni órákban társasházi lakásában lévő matracát felgyújtotta melyből tűz alakult ki, amit a helyszínre érkező tűzoltók oltottak el. Az égés során keletkezett hőtől megolvadt az ágy és az ajtó mellett lévő elektromos dugalj.

A vizsgálat szerint az okozott tűz következtében a társasház lakói füstmérgezést kaphattak volna.

A Győri Rendőrkapitányság a bűncselekmények elkövetésének körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja és K. Zoltán, 41 éves győri lakos előzetes letartóztatását kezdeményezte, ellene közveszélyokozás bűntett, lopás bűntett és rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.23. 04:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 1233 12
NO2 26 25
NOx 39 19
O3 9 5
NO 9 -
Szélirány DK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!