Marihuánát foglaltak le egy soproni lakásban

A rendőrök elfogtak egy 25 éves soproni nőt, akinek a lakásában 63,1 gramm marihuánát találtak.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2016. október 12-én arról, hogy Sopronban az egyik házban egy házaspár kábítószert tart. A rendőrök aznap 8 óra 25 perckor megjelentek a bejelentés helyszínén és igazoltatták S. Brigitta 25 éves helyi lakost. A rendőri intézkedés során a nő a nyomozóknak elismerte, hogy korábban a férjével - S. H. 28 éves marokkói állampolgárral - több alkalommal is közösen fogyasztottak kábítószert. S. Brigitta azt is elmondta a nyomozóknak, hogy a 28 éves férfit jelenleg az osztrák hatóságok tartják vizsgálati fogságban, mivel egy igazoltatás során kábítószert találtak a ruházatában. A rendőrök a lakásban házkutatást tartottak és egy kabátzsebben, nejlon zacskóba csomagolva bruttó 63,1 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak. 

S. Brigittát a nyomozók elfogták, a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 08:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 290 2
NO2 26 26
NOx 35 17
O3 49 27
NO 6 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!