Matricázott kerékpárok Gönyűn

Gönyűn is regisztrálták a kerékpárokat, újdonságként vázra ragasztott "Rendőrségen regisztrálva! Gönyű 2011" feliratú matricával is jelzik a rendőrségi nyilvántartásba vételt.

A regisztrációt Horváth Ádám főtörzsőrmester, helyi körzeti megbízott és Szabó Zoltán törzszászlós, nagyszentjánosi körzeti megbízott végezték a gönyűi polgárőrség segítségével. A nyilvántartásba vétel során rögzítették a kerékpárnak és tulajdonosának adatait, valamint az előbbinek különös ismertetőjegyeit.

- Fontosnak tartjuk, hogy a településünkön élők és ide érkező vendégek biztonságban érezzék magukat. Van térfigyelő kamerarendszerünk, s ez a mostani akció is része a bűnmegelőzésnek. A matricát körzeti megbízottunk javaslatára készíttettük. Ennek segítségével láthatóvá válik, hogy mely kerékpár lett nyilvántartásba véve.

Az esetleges tolvaj biztos lehet benne, hogy a matricával rendelkező kerékpárt a pontos ismérvek alapján keresni fogja tulajdonosa és a rendőrség. Továbbá egy későbbi adásvétel során visszaellenőrizhető, hogy valóban jogos tulajdonosa akarja-e eladni a biciklit – mondta el Major Gábor polgármester.

A regisztráció jó alkalmat teremtett arra is, hogy a helyi rendőrök felhívják a megjelentek figyelmét a kerékpárral való közlekedés szabályaira, valamint a lakossággal való kapcsolattartásra is.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.30. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 106 1
NO2 5 5
NOx 12 5
O3 47 26
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!