Mosonmagyaróváron is „Házhoz megyünk!”

A megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei egy helyi oktatási intézményben népszerűsítették a rendőrség vagyonvédelmi programját.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság prevenciós munkatársai 2017. november 29-én az országos kampánysorozat részeként, Mosonmagyaróváron a Haller János Általános Iskola, Szakgimnázium és Szakközépiskolában várták a vagyonvédelem iránt érdeklődőket. A helyszínen bűnmegelőzési előadások, személyes tanácsadás és vagyonvédelmi eszközökből összeállított bemutatók színesítették a programot.

A vagyonvédelmi programsorozat kertében lehetőség nyílt a kerékpárok regisztrációjára a BIKESAFE elnevezésű kampányban. A regisztráció célja, hogy bűncselekmény esetén a jelölés segítse a keresett kétkerekű azonosítását vagy a megtalált kerékpár tulajdonoshoz történő visszajuttatását.

látszani

Munkatársaink az alábbi vagyonvédelmi tanácsokkal segítik a lakosságot:

  • Ne hagyjon értéket (személyes iratok, pénz, bankkártya, gépjármű okmányok, műszaki cikkek, táskák stb.) gépkocsijában!
  • Járművét lehetőség szerint kivilágított vagy őrzött parkolóban állítsa le.
  • Otthonának ajtaját, ablakait gondosan zárja, rövid időre se hagyja nyitva, még akkor sem, ha otthon (kertben, udvaron) tartózkodik!
  • Bejárati ajtajára szereltessen biztonsági zárakat, láncot, kémlelőnyílást, amelyeket minden esetben használjon! Ha teheti, a mechanikai védelem mellé kérje a vagyonvédelmi cégek elektronikus őrzését (riasztó, távfelügyelet).
  • Legyen jó viszonyban szomszédaival, ha Ön is figyelmet szentel nekik, ők is jobban fognak figyelni, ha segítségre volna szüksége.
  • Soha ne adjon át pénzt olyan idegennek, aki bajba jutott rokonának „megbízásából” kéri azt Öntől!
  • Bankkártyáját soha ne tartsa a PIN kóddal együtt!
  • Kerékpárját mindig zárja le, és azt javasoljuk, hogy regisztráltassa a BIKESAFE elnevezésű országos kerékpár regisztrációs rendszerben.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.02.25. 18:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 136 1
NO2 10 9
NOx 12 6
O3 83 46
NO 2 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!