Nem adott elsőbbséget a motorosnak

Vádemelési javaslattal zárult egy jánossomorjai nő ügye, aki személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott.

Vádemelési javaslattal zárult egy jánossomorjai nő ügye, aki személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság közúti baleset okozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást Sz. K. H. 45 éves helyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2016. május 31-én 17 óra 43 perckor Volkswagen típusú személyautóval közlekedett Jánossomorja belterületén az Ady Endre utca irányából a Rákóczi Ferenc utca felé. Az útkereszteződésében balra történő kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a szabályosan közlekedő Honda típusú motorkerékpárnak, amellyel összeütközött. A közlekedési baleset következtében a motorkerékpár vezetője súlyos sérüléseket szenvedetett.

A közúti közlekedési balesetet okozó sofőrt az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 16:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 130 1
NO2 8 7
NOx 10 5
O3 109 60
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!