Nyílt nap és toborzás Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség tiszthelyettesi állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.

A Győri Rendőrkapitányság és a megyei rendőr-főkapitányság munkatársai a középiskolás tanulókat fogadták 2017. november 9-én. A toborzók a rendőrség tiszthelyettesi állományának utánpótlása érdekében szervezték a nyílt napot.

Toborzás

A rendőrök elsősorban a határvadász-képzésre történő jelentkezés feltételeiről tartottak felvilágosítást. A tájékoztatás tartalmazta a jelentkezéshez szükséges személyi feltételeken túl mindazokat a körülményeket, amelyek a sikeres pályázat benyújtásához nélkülözhetetlenek. Az érdeklődő fiatalokkal személyesen is elbeszélgettek a rendőri hivatást érintő kérdésekről.

A toborzás és a képzésre jelentkezés folyamatos, jelentkezni, illetve a határvadász-képzésről tájékozódni a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján lehet.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.01.19. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 246 2
NO2 8 8
NOx 10 4
O3 61 33
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!