Őrizetben a késelő

A gyanúsított az utcán szúrta meg vitapartnerét Sopronban.

A Soproni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Gy. István 36 éves soproni lakos ellen.

Vitát követő késszúrásról érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére 2016. május 1-én 13 óra körüli időben Sopronban. A járőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek és megállapították, hogy a gyanúsított – szerelemféltés miatt kialakult – szóváltást követően egy alkalommal megszúrta vitapartnerét, majd személygépkocsijával elhajtott a IV. László király utcából. Az elsődleges megállapítások szerint a 35 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett, azonban a támadás módja és eszköze alkalmas volt arra, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozzon.

A soproni rendőrök jelentős erőkkel kezdték meg az elkövető felkutatását, azonban egy órával az esemény után Gy. István önként megjelent a rendőrkapitányságon. A nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.22. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 559 5
NO2 13 13
NOx 13 6
O3 27 14
NO 0 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!