Őrizetben a rablás gyanúsítottjai

A soproni rendőrök rövid idő alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit.

A Soproni Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Alex 21 éves pápai és V. András 21 éves győri lakosok ellen.

A rendőrség ügyeletére 2016. szeptember 3-án 21 órakor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfit kiraboltak Sopronban. Az elsődleges adatok szerint két fiatal leszólította a sértettet, majd egyikőjük elővette kését és készpénze átadására szólította fel, aminek a helyi lakos eleget tett. A rendőrök azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását.

Pár órával később, 2016. szeptember 4-én virradóra újabb bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy a két gyanúsított ismét kirabolt egy férfit. A járőrök rövid időn belül a helyszínre értek és a közelben elfogták B. Alexet és V. Andrást. Egyikőjük ruházatában megtalálták a sértettek által körülírt kést is, amit lefoglaltak.

A nyomozók megállapították, hogy az első bejelentés előtt a pápai és a győri lakos egy harmadik személyt is kirabolt, hasonló módszerrel. Az előállított fiatalokat – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.22. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 559 5
NO2 13 13
NOx 13 6
O3 27 14
NO 0 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!