Pénztárcát lopott a besurranó tolvaj

Fél órán belül elfogták a mosonmagyaróvári rendőrök azt a férfit, aki a nyitott ajtón keresztül bement egy családi házba és ellopta a tulajdonos pénztárcáját.

A rendőrségre érkezett egy bejelentés 2017. március 28-án a délelőtti órákban arról, hogy ismeretlen személy ellopta egy nő pénztárcáját. A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a családi házának előszobájában egy kisszekrényen hagyta a táskáját, amiben később nem találta a pénztárcáját.

A járőrök fél órán belül – a helyszín közelében – elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Viktor 33 éves helyi lakost.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. K. Viktor helyszíni gyanúsított kihallgatásán megmutatta azt a helyet, ahol az ellopott pénztárcát később eldobta.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.23. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 392 3
NO2 27 26
NOx 51 25
O3 12 6
NO 16 -
Szélirány DK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!