Rendőrkézen a megbízó is

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság beosztottjai 2015. augusztus 22-én a letenyei határátkelőhelyen ellenőriztek egy lengyel hatósági jelzésű személygépkocsit. A járműben hét szír állampolgár utazott, akik magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni. A rendőrök a külföldieket a megyei rendőr-főkapitányságra előállították és a sofőr ellen embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A 26 éves szír férfi tettét beismerte és megnevezte bűntársát is. A nyomozók a „megbízó” ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A győri rendőrök 2015. szeptember 10-én 13 óra 35 perckor a Vámosszabadi Befogadóállomás területén a 34 éves körözött szír állampolgárt elfogták és őrizetbe vételét követően további intézkedésre a zala megyei kollégáknak átadták.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 16:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 130 1
NO2 8 7
NOx 10 5
O3 109 60
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!