Segítettek

Kihűlt testű férfiakat helyeztek biztonságba a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Tevékenység-irányítási Központba 2016. január 15-én 19 órakor érkezett bejelentés, hogy Gyömörén egy helyi lakos segítségre szorul. Egy 69 éves magatehetetlen férfihez hívta szomszédja az egyenruhásokat. A téti rendőrök megállapították, hogy az idős férfi lakása fűtetlen és teste kihűlt. A járőrök a helyszínre mentőt kértek, akik kórházba vitték a „beteget”.

A Kapuvári Rendőrkapitányság beosztottjai 2016. január 16-án 18 órakor Babót belterületén észleltek egy földön fekvő 46 éves férfit. A „hajlék nélküli” személy ittas állapotban kérte az egyenruhások segítségét. A körzeti megbízottak értesítetteék a mentőszolgálat munkatársait, akik a hámsérült „beteget” ellátták, majd kórházba vitték.

A soproni rendőrök 2016. január 17-én 22 óra 3 perckor Sopron belterületén, a Lövér körúton ellenőriztek egy helyi lakost. A 49 éves férfi egy buszmegállóban, a földön feküdt. A járőrök a kihűlt testű férfihez mentőt hívtak.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.30. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 106 1
NO2 5 5
NOx 12 5
O3 47 26
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!