Soproni rendőrök buktatták le a bolti tolvajt

A rendőrök egy személygépjárművet ellenőriztek, abból került elő a bolti lopásból származó női ruha és a nyolc darab póló.

A járőrök 2015. július 8-án 17 óra 35 perckor az egyik soproni bevásárlóközpont kivezető útszakaszán ellenőriztek egy személygépjárművet, valamint igazoltatták annak sofőrjét és utasát. Az autó átvizsgálása során a rendőrök nyolc darab új, árjelző címkével rendelkező pólót és egy darab női ruhát találtak. A ruházati termékekről a gépjárműben utasként tartózkodó K. Szilvia türjei lakos számlával nem rendelkezett. A járőrök kérdéseire a nő elismerte, hogy a pólókat és a női ruhát a bevásárlóközpont három üzletéből tulajdonította el.

A rendőrök a 26 éves K. Szilviát a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.21. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 225 2
NO2 4 4
NOx 3 1
O3 58 32
NO 0 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!