Szerszámokat lopott, elfogták

A rendőrök elfogtak egy bogyoszlói férfit, aki Csornán egy ingatlanból különböző szerszámokat és alkatrészeket lopott.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2016. október 2-án a reggeli órákban arról, hogy egy férfi az egyik csornai ingatlanból különböző szerszámokat és alkatrészeket lopott el, majd kerékpárral elmenekült. A sértett észrevette a menekülő férfit és később hozzátartozójával az elkövető keresésére indult. Miután a bűncselekmény helyszínétől kissé távolabb észrevették a biciklis tolvajt, azonnal értesítették a rendőrséget. A helyszínen a rendőrök igazoltatták a kerékpárost, majd a ruházatát és a csomagját is átvizsgálták. A járőrök a férfi táskájában különböző tárgyakat találtak, melyek közül a bűncselekmény sértettje több alkatrészt és szerszámot is felismert. A járőrök a 40 éves M. T. bogyoszlói lakost elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A Csornai Rendőrkapitányságon a férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.19. 21:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 644 6
NO2 9 9
NOx 11 5
O3 98 54
NO 1 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!