Szórakozóhelyek közös ellenőrzése

A győri rendőrök a társhatóságokkal, valamint a polgárőrséggel közösen ellenőrizték Győr belvárosában a szórakozóhelyeket.

A Győri Rendőrkapitányság, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelem, a Győr-Moson-Sopron Megyei Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyámhivatal és az Arrabona Polgárőrség tagjai 2015. november 22-én a hajnali órákban közösen ellenőrizték a belvárosi szórakozóhelyeket. Az akcióban részt vevő erők a fiatalok által kedvelt éjszakai mulatóhelyeket keresték fel a különböző szakhatósági ellenőrzések miatt.

A rendőrök 24 órában felügyelik Győr belvárosában a közrend és közbiztonság fenntartását, az ünnepi időszakban és a hétvégeken kiemelt figyelmet fordítanak a gyermek- és fiatalkorú korosztály bűnelkövetővé- és áldozattá válásának megelőzésére. 

Az ellenőrzésekkor a rendőrök egyrészről biztosították a társszervek ellenőreinek munkáját, másrészről pedig a szórakozóhelyek és a környezetük közrendjének fenntartására ügyeltek. A hajnali akcióban a járőrök egy szabálysértő fiatallal szemben intézkedtek, aki az egyik ellenőrzött italozó közelében, a közterületen elhelyezett cserépbe ültetett növényt felborította, majd egy fém hulladékgyűjtőbe rúgott. A jogsértő fiatalemberrel szemben garázdaság szabálysértése miatt indult eljárás.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.01.18. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 105 1
NO2 14 14
NOx 16 8
O3 56 31
NO 1 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!