Szórakozóhelyen garázdálkodott

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki az egyik győri szórakozóhelyen - minden előzmény nélkül - egy üveggel fejbe dobott, majd megrúgott egy ott szórakozó vendéget.

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt Sz. János 35 éves győri lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. július 24-én 22 óra körül az egyik győri vendéglátóhelyen egy helyi férfi - minden előzmény nélkül - fejbe dobott egy ott szórakozó vendéget egy sörösüveggel. Miután a sértett lehajolt, hogy felvegye a fejéről leesett szemüvegét az elkövető egy alkalommal még a nyakán is megrúgta. A dühöngőt a társaságában lévők megpróbálták lenyugtatni, de a férfi tovább folytatta a veszekedést. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították Sz. János 35 éves győri lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.11.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 1374 13
NO2 25 25
NOx 37 18
O3 8 4
NO 7 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!