Tájékoztatás a csatornadíj többletbefizetés visszatérítéséről

A Gönyű és Nagyszentjános Víziközmű Társulat a 2017. szeptember 15-i kifizetési határidőt követően az alábbi tájékoztatást kapta a Fundamenta Zrt-től.

„A Fundamenta Zrt. szeptember 15-ig átutalta a Víziközmű Társulat felé azon ingatlanok zárolt összegét, a 160.000 Ft-ot, ahol nincs folyamatban örökösödés intézése és a szerződő tulajdonjoga a kivitelezés időszakában igazolható volt.

A maradványösszegek kifizetése folyamatosan, egyedi ügyintézés keretében történik a beérkezett nyilatkozatok alapján. Szeptember hónapban valamennyi olyan szerződésről teljesítjük a kifizetést, amelyhez megfelelő nyilatkozatot érkezett be.

Azokban az esetekben, ahol a nyilatkozat hiányosan kitöltve érkezett be, a Fundamenta levélben veszi fel az ügyféllel a kapcsolatot a pontosítás és javítás érdekében.

Amennyiben nem szabad felhasználású szerződésről az ügyfél állami támogatás nélküli kifizetést kért, azokban az esetekben a Fundamenta a szerződőt kijelenti a Magyar Államkincstártól, és a maradványértékre jutó állami támogatást visszautalja. Ennek ügyintézése több időt vesz igénybe, ami a kifizetés  időpontjára is hatással van.”

A Társulat az egyenlegközlőben vállalt határidő szerint, 2017. szeptember 30-ig teljesít kifizetést azon lakosok felé, akik visszaküldték a nyilatkozatot.

Gönyű és Nagyszentjános Víziközmű Társulat

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.12.12. 12:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 124 1
NO2 17 16
NOx 19 9
O3 52 28
NO 2 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!