Újra indul az Ovi-Zsaru Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a 2016/2017. óvodai nevelési évben újra indította illetékességi területén a rendőrség Ovi-Zsaru elnevezésű prevenciós programját.

A megyei rendőr-főkapitányságon 2016. november 16-án 10 órakor indult újra útjára a rendőrség legkisebbeknek szóló bűnmegelőzési programja, az Ovi-Zsaru. A programindító képzésre a megye több városából - Győrből, Mosonmagyaróvárról, Csornáról és Kapuvárról - érkeztek óvodapedagógusok, akiket elsőként Kovács Sándor rendőr alezredes a Bűnmegelőzési Osztály vezetője köszöntött. A megye 17 óvodájából érkezett 20 pedagógusnak dr. Vörös Ferencné rendőr alezredes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa mutatta be a prevenciós programot. A megjelenteknek a képzés végén kiosztották a program alapját képező bábokat, valamint az egyéb oktatási anyagokat.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 14:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 183 1
NO2 6 6
NOx 8 4
O3 106 58
NO 2 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!