Vádemelés kábítószer birtoklása miatt

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság eljárást folytatott egy 33 éves szlovák állampolgár ellen kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozók - egyéb bűncselekmény kapcsán tartott adatgyűjtés miatt - 2016. július 19-én 9 órakor ellenőrzést tartottak egy rajkai családi háznál. Az intézkedéskor az ingatlan lakott tetőteréből nyíló - OSB lapokkal elfedett - rejtett padlástérben 50 cserépnyi „leszüretelt” kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint a termesztéshez szükséges berendezéseket találtak. A nyomozók a lakóház tulajdonosát, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható J. T. 33 éves szlovák állampolgárt, a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A lefoglalt bruttó 7100 gramm kábítószergyanús anyagról a büntetőeljárás alkalmával a vegyészszakértői vizsgálat megállapította, hogy az marihuána.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a 33 éves férfit kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az iratokat a napokban a Járási Ügyészségnek megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 09:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 366 3
NO2 16 16
NOx 23 11
O3 62 34
NO 4 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!