Vádemelési javaslat

Egy abdai étteremben keltett riadalmat.

A Győri Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta egy 45 éves kurdi lakos ügyét, aki 2015. november 4-én 22 óra 20 perckor egy abdai étteremben az alkalmazottakkal kiabált, poharakat tört össze, majd egy férfit arcon ütött.

A nyomozás adatai szerint O. János a helyiségben olyan erőszakos és kihívóan közösségellenes magatartást tanúsított, mely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A gyanúsított ittas állapotban provokálta a pultost, majd ki akarta venni kezéből a tálcát, aki ezt elutasította. Ekkor a férfi indulatossá vált és kiabálva a felszolgáló felé egy poharat, majd egy üveget dobott.

A dühös férfit három alkalmazott kitessékelte az étteremből, azonban pár perc elteltével a tettes az ingatlanba visszalépett és egy férfit ököllel arcon ütött. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Győri Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást O. János ellen befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.30. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 106 1
NO2 5 5
NOx 12 5
O3 47 26
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!