Vádemelési javaslat a csaló ellen

Csatornatisztítás ürügyén csalt ki pénzt a sértettektől.

A Győri Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta az ügyét annak a 34 éves siófoki lakosnak, aki csatornatisztítás ürügyén csalt ki pénzt a sértettektől.
A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított 2014. májusában Győr és Mosonmagyaróvár környéki önkormányzatok intézményeihez és gazdasági társaságok telephelyére egyéni vállalkozóként, ipari méretű csatornatisztító berendezéseket szállító járművel érkezett.
A fenti helyeken dolgozó alkalmazottakat dugulás észlelésére valamint egy vezetővel történt hamis egyeztetésre hivatkozással megtévesztette, majd az épületek belső vagy külső részénél belekezdett tevékenységébe.
A terhelt előzetes megrendelés nélkül a csatornatisztítási munkálatokat részben elvégezte vagy imitálta, melyre munkadíjként irreálisan magas folyóméter árat számolt fel.
A Győri Rendőrkapitányság a 34 éves siófoki lakos ellen csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészség részére megküldte.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.30. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 106 1
NO2 5 5
NOx 12 5
O3 47 26
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!