Vádemelési javaslat: gépkocsiból lopott

A Győri Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta az ügyét annak a fiatalnak, aki egy Győrben parkoló gépjárművet tört fel.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető 2014. október 13-án a késő esti órákban egy Győr-Gyárvárosban félreállított Seat típusú személygépkocsi zárszerkezetét széttörte,az ajtaját kinyitotta és a járművet átkutatta. A csomagtartóból egy kanna benzint, különböző szerszámokat és ruhaneműt tulajdonított el, a gépkocsi utasteréből pedig autósrádiót, DVD lejátszót és hangfalakat szerelt ki.

A megszerzett értékeket éppen az autó mellé rakta, amikor a járőrök tetten érték. A tolvajt a rendőrkapitányságra előállították, aki részletes beismerő vallomást tett.

A Győri Rendőrkapitányság a 24 éves szili férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Járási Ügyészség részére megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.20. 23:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 58 0
NO2 24 23
NOx 26 12
O3 60 33
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!