Visszaadták gazdájának Zorallt

A mosonmagyaróvári járőrök a helyi polgárőrség jelzése alapján elfogtak egy férfit, aki a Kis Duna Polgárőr Egyesület kiképzett szolgálati kutyáját akarta ellopni.

A rendőrségen a Kis Duna Polgárőr Egyesület képviselője tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2016. október 13-án 16 óra 15 perc és 16 óra 35 perc között az egyesület telephelyére bemászott és onnan magával vitte a Zorall névre hallgató kiképzett szolgálati kutyát. A szomszédos ingatlant őrző biztonsági őr észrevette a lopást és értesítette az egyesületet és a rendőrséget a bűncselekményről. A járőrök azonnal az 5 éves németjuhász kutya keresésére indultak. Kutatásuk közben az egyik helyi polgárőrtől pontos információkat kaptak arról, hogy a tolvaj az ellopott kutyával az egyik mosonmagyaróvári bevásárlóközpont melletti bokros területen tartózkodik.

A járőrök a helyszín közelében igazoltatták és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 37 éves C. E. E. bolgár állampolgárt. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, ellene lopás vétség megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A férfi gyanúsított kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök Zorallt visszaadták gazdájának.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.04.23. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 392 3
NO2 27 26
NOx 51 25
O3 12 6
NO 16 -
Szélirány DK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!