Vonattal akartak Ausztriába jutni

A mosonmagyaróvári és a soproni rendőrök elfogták a külföldieket.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai 2016. február 8-án 13 óra 30 perckor a hegyeshalmi vasútállomáson ellenőrizték a Bécs irányába haladó nemzetközi gyorsvonat utasait. A rendőrök öt pakisztáni állampolgárt igazoltattak, akik a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkeztek. Az egyenruhások a külföldieket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították és ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt eljárást indítottak.

A soproni rendőrök 2016. február 9-én 5 óra 45 perckor a helyi vasútállomásra vonultak. A pályaudvar területén négy pakisztáni férfit igazoltattak, akik érvényes okmányaikat a járőröknek nem tudták átadni. Az egyenruhások a külföldieket a Soproni Rendőrkapitányságra előállították és idegenrendészeti eljárást kezdeményeztek.

A mosonmagyaróvári határrendészek 2016. február 9-én 8 óra 40 perckor a hegyeshalmi vasútállomáson ellenőriztek két külföldit. A pakisztáni férfiak jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2016. február 9-én 9 óra 45 perckor egy Németországba tartó vonaton igazoltattak egy algír állampolgárt. A férfi jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni, ezért a vonatkísérők átadták a mosonmagyaróvári járőröknek.

A rendőrök a külföldieket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

Webkamera 1 - Háry Dezső tér

Webkamera 2 - Dunapart, keleti irány

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2017.06.30. 01:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 106 1
NO2 5 5
NOx 12 5
O3 47 26
NO 4 -
Szélirány DNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!