„Kenderszag” áradt a lakásból

A győri rendőrök bruttó 309,5 gramm kábítószergyanús növényi származékot, bruttó 503,4 gramm kábítószergyanús fehér színű port és bruttó 30,6 gramm kábítószergyanús anyagú tablettát foglaltak le.

A Győri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 41 éves helyi lakos ellen.

A járőrök 2015. március 14-én 21 óra 20 perckor győri lakcímén igazoltatták a gyanúsítottat. A rendőrök azonnal észlelték, hogy az intézkedés alá vont feltűnően ideges és zavartan, összefüggéstelenül felelt a feltett kérdéseikre. Az intézkedők az ingatlanba belépve erős „kenderszagot” éreztek és ezért több helyiségeket átvizsgáltak. A rendőrök a lakásban bruttó 309,5 gramm kábítószergyanús növényi származékot, bruttó 503,4 gramm kábítószergyanús fehér színű port és bruttó 30,6 gramm kábítószergyanús anyagú tablettát foglaltak le.
A mintavételre előállított nő a nyomozóknak beismerte, hogy a tőle lefoglalt „anyag” kábítószer, melyből ő is fogyasztott.

A Győri Rendőrkapitányság a drogok hatóanyagtartalmát szakértő bevonásával vizsgálja.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!