„Kenderszag” áradt a lakásból

A győri rendőrök bruttó 309,5 gramm kábítószergyanús növényi származékot, bruttó 503,4 gramm kábítószergyanús fehér színű port és bruttó 30,6 gramm kábítószergyanús anyagú tablettát foglaltak le.

A Győri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 41 éves helyi lakos ellen.

A járőrök 2015. március 14-én 21 óra 20 perckor győri lakcímén igazoltatták a gyanúsítottat. A rendőrök azonnal észlelték, hogy az intézkedés alá vont feltűnően ideges és zavartan, összefüggéstelenül felelt a feltett kérdéseikre. Az intézkedők az ingatlanba belépve erős „kenderszagot” éreztek és ezért több helyiségeket átvizsgáltak. A rendőrök a lakásban bruttó 309,5 gramm kábítószergyanús növényi származékot, bruttó 503,4 gramm kábítószergyanús fehér színű port és bruttó 30,6 gramm kábítószergyanús anyagú tablettát foglaltak le.
A mintavételre előállított nő a nyomozóknak beismerte, hogy a tőle lefoglalt „anyag” kábítószer, melyből ő is fogyasztott.

A Győri Rendőrkapitányság a drogok hatóanyagtartalmát szakértő bevonásával vizsgálja.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!