1 év elteltével került rendőrkézre

A győri nyomozók a korábban felfüggesztett eljárást folyamatba helyezték.

A Győri Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 42 éves győri lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2014. július 23-án virradóra egy koroncói lakóház elől egy Mitsubishi L200-as típusú személygépkocsit lopott. A tettes a járműre szerelt utánfutót leakasztotta, azt a helyszínen hátrahagyta, majd a terepjárót eltulajdonította.

A nyomozást a téti rendőrök kezdték meg, akik az adatgyűjtést követően egy Duna-menti településre mentek, ahol a győri búvárok segítségével a Duna egyik mellékágában, illetve a partszakaszon a lopott autó szétdarabolt tetőlemezét, alvázdarabjait lefoglalták, azonban további részek nem kerültek elő.

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának beosztottjai a napokban egy Győr környéki településen tartott házkutatáskor, egy családi ház disznóóljában különböző alkatrészeket észleltek. A nyomozók a váltószerkezetet, ablaküvegeket, motorháztetőt az első, valamint hátsó ajtókat lefoglalták, majd megállapították, hogy azok a körözött jármű tartozékai.

A rendőrök a korábban felfüggesztett eljárást folyamatba helyezték és az előzetes letartóztatásban lévő 42 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 20:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 440 4
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 67 37
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!