19 közlekedési baleset történ Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt 24 órában

A közlekedési szabályok betartása mindannyiunk közös érdeke.

Gyalogos sérült abban a közlekedési balesetben, amely Mosonmagyaróváron történt 2019. szeptember 4-én 12 órakor, a Városkapu téren. Egy Toyota típusú személyautó osztrák sofőrje közlekedése során későn észlelt a kijelölt gyalogos átkelőhelyen egy, a kerékpárját maga mellett toló helyi lakost, és elütötte. A baleset következtében a 64 éves nő megsérült.

A balesetet a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Nem állt meg a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére egy Volkswagen típusú személygépkocsi sofőrje Győrben, 2019. szeptember 4-én 12 óra 40 perckor, a Vasvári Pál út és a Szent Imre út találkozásánál. Az autó vezetője egyenesen behaladt a kereszteződésbe, ahol érintőlegesen nekiütközött egy szabályosan közlekedő segédmotoros kerékpárnak. A motoros az ütközés következtében elesett és megsérült.

Biciklis sérült abban a közlekedési balesetben, amely 18 órakor történt Győrben, az Ipari utcában. Egy Peugeot típusú személygépkocsi sofőrje közlekedése során az Állj! Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget egy neki jobbról - szabálytalanul, a forgalommal szemben közlekedve - érkező kerékpárosnak. Az autó a bal elejével nekiütközött a biciklisnek, aki ennek következtében a földre esett és megsérült.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Közlekedési baleset történt Harkán, 22 óra 40 perckor, ahol egy Audi típusú személyautó sofőrje Ausztria felől közlekedett Sopron irányába, amikor haladása során letért az úttestről és egy villanyoszlopnak csapódott. Ezt követően a vízelvezető árokban állt meg a gépjármű, a balesetben a sofőr megsérült.

Az ütközés következtében a villanyoszlop kitört, a törmelék és az Audi szétrepülő alkatrészei egy ott parkoló autóban és az épület kerítésében is kárt okoztak.  A 32 éves harkai sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott.

Az ügy vizsgálatát a Soproni Rendőrkapitányság folytatja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedésben résztvevők figyelmét arra, hogy a közlekedési szabályok betartásával megelőzhetőek a balesetek!

 ...hogy mindenki hazaérjen!

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!